Informacion për Eurojackpot

Lotaria Eurojackpot ka filluar në 2012. Biletat mund të blihen lokalisht në 17 vende europiane, por ju mund të blini një biletë Eurojackpot online duke përdorur shërbimet tona. Shortet Eurojackpot hidhen çdo të premte.

Rezultati më i Fundit (17 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3)

Rezultati më i Fundit (17 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3)
1
2
29
36
48
1
11
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Europë Skeduli
e martë 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 9:00 e pasdites GMT+3
e premte 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 9:00 e pasdites GMT+3
Vargu i Hamendjeve 5/50 + 2/12
Rezultati më i Fundit (17 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3): Rezultati më i Fundit (17 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3)
1
2
29
36
48
1
11

Lotaria Eurojackpot në botë

Lotaria Eurojackpot është e disponueshme në nivel lokal në 17 vende evropiane. Xhekpoti minimal është 10,000,000 €, kthimi maksimal mund të arrijë në 120,000,000 €, kështu që shifrat janë vërtet mbresëlënëse.

Lotaria EuroJackpot është një nga llotaritë më të mëdha dhe më emocionuese në Evropë, me miliona lojtarë që marrin pjesë çdo javë. Dhe tani, ju mund të luani EuroJackpot në internet nga komoditeti i shtëpisë tuaj! Kjo është e drejtë, nuk ka më të presësh në radhë të gjata ose të humbasësh një shans për të fituar të mëdha. Me EuroJackpot- in në internet, ju mund t’i blini me lehtësi dhe shpejt biletat tuaja dhe të keni një shans për të fituar jackpot-et e mahnitshme.

Të luash EuroJackpot në internet është e thjeshtë dhe e përshtatshme. Gjithçka që ju nevojitet është një kompjuter ose pajisje celulare dhe një lidhje interneti. Ju mund të zgjidhni numrat tuaj me fat, të zgjidhni në sa shorte dëshironi të merrni pjesë dhe më pas të uleni dhe të prisni rezultatet. Ju madje mund të kontrolloni biletën tuaj në internet për të parë nëse jeni fitues!

EuroJackpot ofron disa jackpot fantastike, me çmime që shpesh arrijnë në dhjetëra miliona euro. Shanset për të fituar xhekpotin janë afërsisht 1 në 95 milionë, por me EuroJackpot në internet, ju keni mundësinë të ndryshoni jetën tuaj me vetëm disa klikime. Sa më shumë bileta të blini, aq më të mëdha janë shanset për të fituar

Pra, pse të presim? Futuni në emocione dhe luani EuroJackpot online sot. Asnjëherë nuk e dini, ju mund të jeni fituesi tjetër i madh! Me EuroJackpot , mundësitë janë të pafundme dhe eksitimi nuk ndalet kurrë. Pra, mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme dhe luani EuroJackpot online tani!

Rregullat e Eurojackpot

Lojtari zgjedh 5 numra kryesorë nga 1 në 50 dhe 2 numra ekstra nga 1 në 12. Të gjithë numrat duhet të zgjidhen me saktësi për të fituar çmimin e madh. Eurojackpot ofron 12 rangje çmimesh.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 2
Çmimi : 36,00% të ndara
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 139 838 160
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 8,60% të ndara
Llogaritur: 942 560,5 €
Shansi për të fituar : 1 në 6 991 908
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 4,90% të ndara
Llogaritur: 161 709,4 €
Shansi për të fituar : 1 në 3 107 515
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 2
Çmimi : 0,80% të ndara
Llogaritur: 5 091,9 €
Shansi për të fituar : 1 në 621 503
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 1,00% të ndara
Llogaritur: 276,2 €
Shansi për të fituar : 1 në 31 075
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 2
Çmimi : 1,10% të ndara
Llogaritur: 130,9 €
Shansi për të fituar : 1 në 14 125
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 0,80% të ndara
Llogaritur: 80,2 €
Shansi për të fituar : 1 në 13 811
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
2 + 2
Çmimi : 2,60% të ndara
Llogaritur: 23,7 €
Shansi për të fituar : 1 në 985
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 2,90% të ndara
Llogaritur: 19,0 €
Shansi për të fituar : 1 në 706
Çmimi #10X Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 5,40% të ndara
Llogaritur: 16,0 €
Shansi për të fituar : 1 në 314
Çmimi #11XI Përputhje
X
+
X
:
1 + 2
Çmimi : 6,80% të ndara
Llogaritur: 11,4 €
Shansi për të fituar : 1 në 188
Çmimi #12XII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 20,30% të ndara
Llogaritur: 8,8 €
Shansi për të fituar : 1 në 49
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 26,39

OK