Rezultatet e Lotos

Kontrolloni rezultatet më të fundit të lotarive për të parë nëse keni fituar ndonjë nga çmimet e mëdha. Të gjitha rezultatet e publikuara në faqen tonë merren nga faqet zyrtare të lotarive.

Lotaria Shorti i Fundit Rezultatet Pagesa  
Lottery GG World Keno
World
21 qer 2024
6
7
13
19
20
21
27
28
30
32
39
40
45
47
53
58
60
62
64
65
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Sllovake
Slovakia
21 qer 2024
2
4
19
21
23
27
31
32
38
40
41
50
52
56
58
59
66
68
71
75
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Greke
Greece
21 qer 2024
3
15
18
19
23
26
28
30
32
33
36
43
48
68
72
73
74
75
79
80
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Çeke
Czechia
21 qer 2024
4
17
27
31
33
34
39
40
44
48
49
55
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Italiane
Itali
21 qer 2024
6
7
12
13
15
24
26
32
33
35
40
43
49
51
52
62
67
74
77
88
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Polake
Poloni
21 qer 2024
10
13
15
16
22
23
27
29
35
37
48
51
54
56
57
60
62
66
67
69
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Finlandeze
Finland
20 qer 2024
2
5
14
21
22
23
26
30
32
40
41
44
47
49
50
52
54
64
66
70
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery EuroDreams
Spain
20 qer 2024
1
2
7
13
19
21
5
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 922 306,80 €
Rezultatet Luaj
Lottery SuperEnalotto
Itali
20 qer 2024
19
31
39
60
72
80
5
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 522 698,80 €
Rezultatet Luaj
Lottery Keno Franceze
France
20 qer 2024
1
2
5
10
14
16
20
23
31
33
38
40
41
43
46
47
59
65
66
68
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Hungareze
Hungary
20 qer 2024
3
4
5
8
19
23
24
28
29
30
34
44
48
51
53
55
60
65
75
78
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Letoneze
Latvia
20 qer 2024
1
3
4
8
10
12
13
15
19
25
26
29
34
36
45
46
52
55
58
60
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Poëerball
SHBA
19 qer 2024
4
27
44
50
64
7
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 523 385,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery French Lotto
France
19 qer 2024
11
18
30
35
46
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 682 115,90 €
Rezultatet Luaj
Lottery Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar
Mbretëria e Bashkuar
19 qer 2024
3
7
13
15
21
52
23
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
5 110 040,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto 6aus49
Germany
19 qer 2024
1
4
12
30
32
43
4 S
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
12 294 937,50 €
Rezultatet Luaj
Lottery Weekday Windfall
Australia
19 qer 2024
3
20
25
41
43
44
1
11
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 509 043,45 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Mega Millions
SHBA
18 qer 2024
21
22
50
55
67
20
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 575 922,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery EuroMillions
Europë
18 qer 2024
3
11
33
34
36
1
12
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
12 507 169,00 €
Rezultatet Luaj
Lottery Eurojackpot
Europë
18 qer 2024
4
10
23
24
45
7
8
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
8 607 862,50 €
Rezultatet Luaj
Lottery El Gordo
Spain
16 qer 2024
5
11
23
38
40
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 236 780,60 €
Rezultatet Luaj

Rezultatet e Lotos – të gjitha tërheqjet më të fundit

Rezultatet e LotarisëMirësevini në platformën tonë, ku rezultatet e lotos nuk janë thjesht një varg numrash, por fillimi i një historie të mundshme suksesi për shumë lojtarë fati. Ne ju ofrojmë një pasqyrë të plotë të rezultateve aktuale të lotarisë nga të gjitha lotaritë e mëdha. Faqja jonë është vendi ideal për t’u informuar rreth rezultateve të fundit të tërheqjeve dhe për të zbuluar botën emocionuese të lojës së lotarisë.

Lotaria, një lojë me traditë të gjatë, tërheq miliona njerëz në mbarë botën. Mënyra e thjeshtë e lojës, së bashku me shansin për fitime që ndryshojnë jetën, e bën atë një mënyrë të popullarizuar për të kaluar kohën. Tek ne mësoni jo vetëm rezultatet më të reja të lotarisë, por gjithashtu merrni njohuri për kuotat dhe detaje shtesë për çdo tërheqje.

Një shërbim i veçantë i faqes sonë është pyetja automatike për fitime dhe informacioni për fituesit. Nëse luan me LotoKing, nuk keni pse të shqetësoheni se do të humbni ndonjë fitim. Ne ju informojmë për rezultatet e lotos, kontrollojmë numrat tuaj dhe kërkojmë fitimet automatikisht për ju.

Rezultatet e lotos azhurnohen menjëherë pas çdo tërheqje, kështu që ju keni gjithmonë informacionin më të fundit në dorë. Ne ofrojmë një paraqitje të detajuar të të gjitha të dhënave relevante, nga numrat fitues deri te kuotat. Platforma jonë është më shumë se një vend për rezultatet e lotos; ajo është një udhërrëfyes i plotë që ju çon nëpër botën e lojës së lotarisë.

Pjesëmarrja në lotari është një përvojë emocionuese, dhe rezultatet e lotos shpesh janë kulmi i kësaj përvoje. Pavarësisht nëse luan rregullisht apo vetëm herë pas here për të provuar fatin tuaj, faqja jonë është partneri juaj i besueshëm. Ne sigurojmë që të merrni të gjitha informacionet e rëndësishme rreth lotarisë tuaj të preferuar, kështu që të mund të shfrytëzoni shanset tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme.

LotoKing është burimi juaj për rezultatet aktuale të lotarisë. Ne jemi një portal i gjerë i informacionit që ju ndihmon të nxirrni më të mirën nga loja juaj e lotarisë. Na vizitoni rregullisht për të mos humbur asnjë azhurnim dhe qëndroni gjithmonë një hap para kur bëhet fjalë për fatin tuaj në lotari. Me ne në krah, rezultatet e lotarisë bëhen një pjesë emocionuese e përditshmërisë suaj.

Kontrolluesi i Rezultateve të Lotarisë

Në botën e lotarive, Kontrolluesi i Rezultateve të Lotarisë sjell një thjeshtësi dhe rehati të paparë në përvojën tuaj si lojtar. Faqja jonë web revolucionizon lojën e lotarisë online, duke ju mundësuar të informoheni automatikisht për të gjitha fitimet dhe rezultatet aktuale të lotarisë.

Me Kontrolluesin e Rezultateve të Lotarisë, gjithçka është e përqendruar në rehatinë tuaj. Ju luani lotarinë online dhe merrni njoftime automatike për fitimet – një shërbim që e bën të panevojshme kontrollimin e rregullt të rezultateve të tërheqjeve. Me sistemin tonë, ju kurrë nuk humbisni një fitim, pasi rezultatet e lotarisë ju arrijnë drejtpërdrejt dhe menjëherë.

Besueshmëria e Kontrolluesit të Rezultateve të Lotarisë ju ofron një metodë të sigurt për të qëndruar të informuar për pjesëmarrjet tuaja në lojë. Platforma jonë siguron që ju të keni gjithmonë informacionin më të ri në lidhje me lotarinë që keni luajtur. Kjo jo vetëm kursen kohë, por gjithashtu rrit transparencën dhe besimin në proces.

Për të përmbyllur, Kontrolluesi i Rezultateve të Lotarisë është partneri juaj i besueshëm në lotarinë online. Ai ofron jo vetëm një mënyrë praktike për të ndjekur rezultatet e lotarisë, por gjithashtu siguron njoftime të lehta dhe automatike për fitimet. Me këtë qasje inovative, loja e lotarisë online është më e thjeshtë dhe e këndshme se kurrë më parë.

OK