Rezultatet e EuroMillions

10
20
40
44
46
1
3
Jackpot-i i llogaritur: 120 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 2
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   938 778,00 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   11 Pagesa për fitues:   19 946,00 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 2
Fituesit:   39 Pagesa për fitues:   1 752,00 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   918 Pagesa për fitues:   137,00 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 2
Fituesit:   1 995 Pagesa për fitues:   66,00 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   2 069 Pagesa për fitues:   45,00 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 2
Fituesit:   28 576 Pagesa për fitues:   16,00 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   44 084 Pagesa për fitues:   11,00 €
Çmimi #10 X Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   96 956 Pagesa për fitues:   10,00 €
Çmimi #11 XI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   160 692 Pagesa për fitues:   7,00 €
Çmimi #12 XII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   604 285 Pagesa për fitues:   6,00 €
Çmimi #13 XIII Përputhje
X
X
:
2+ 0
Fituesit:   1 364 068 Pagesa për fitues:   4,00 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   2 303 694 :   13 695 579,00 €

Rezultatet e EuroMillions

Rezultatet EuroMillionsPër të gjithë ata që marrin pjesë në lotarinë EuroMillions, rezultatet e EuroMillions janë shumë të rëndësishme. Në faqen tonë të internetit ju ofrojmë rezultatet më të fundit menjëherë pas çdo tërheqjeje. Këto tërheqje bëhen dy herë në javë, çdo të martë dhe të premte. Ju nuk keni më nevojë të kërkoni në disa burime, sepse tek ne do të gjeni të gjitha informacionat e nevojshme në një vend.

Një përparësi thelbësore e shërbimit tonë është njoftimi automatik për fitimet. Ju nuk duhet të shqetësoheni se do të humbni afatin për të tërhequr fitimin tuaj. Ne ju njoftojmë automatikisht dhe menaxhojmë procesin, kështu që ju nuk duhet të kërkoni vetë fitimin tuaj brenda afatit zakonisht 90-ditor. Kjo ju ofron një shtresë shtesë të rehatisë dhe sigurisë.

Kuotat e EuroMillions, të cilat ndryshojnë në varësi të numrit të fituesve dhe madhësisë së xhekpotit, janë gjithashtu informacione të rëndësishme. Ne sigurohemi që ju të keni gjithmonë qasje në këto detaje, për të vlerësuar më mirë shanset dhe fitimet tuaja potenciale.

Tërheqjet e rezultateve të EuroMillions kryhen nën kushte të rrepta të sigurisë dhe drejtësisë. Çdo numër zgjidhet rastësisht, duke u garantuar çdo pjesëmarrës shanse të barabarta.

Me faqen tonë të internetit, ju do të mbeteni gjithmonë të informuar për rezultatet e EuroMillions. Shijoni rehatinë e të pasurit të gjitha informatat dhe shërbimet rreth EuroMillions në një vend, dhe përjetoni gëzimin dhe emocionin e lojës në tërësinë e saj.

Këtu mund të luani EuroMillions online

Statistikat e EuroMillions

Statistikat EuroMillionsPër ata që janë të interesuar në lojërat online të lotarive shtetërore, statistikat e EuroMillions ofrojnë një pasqyrë tërheqëse. Kjo statistikë ofron një përmbledhje të detajuar mbi numrat fitues të së kaluarës dhe mund të jetë një burim interesant për zgjedhjen tuaj personale të numrave.

Lotaria EuroMillions është e njohur për shanset e saj tërheqëse të fitimit. Analiza jonë e statistikave të EuroMillions tregon se cilat numra janë tërhequr më së shpeshti në të kaluarën. Është e rëndësishme të kuptohet se numrat e kaluar nuk japin parashikime për tërheqjet e ardhshme, megjithatë frekuencat mund të jenë të interesit për disa lojtarë në zgjedhjen e numrave të tyre.

Në tabelën e mëposhtme janë të listuara pesë numrat që janë tërhequr më së shpeshti në EuroMillions, përfshirë frekuencën e tyre përcentuale:

Numri Frekuenca përcentuale
21 11,3%
23 11,3%
44 11,29%
19 11,23%
50 11,19%

Këto statistika të EuroMillions janë të menduara për të ofruar një pasqyrë objektive të trendeve të së kaluarës. Edhe pse çdo tërheqje është unike dhe e rastësishme, këto informacione mund të jenë të dobishme për një vendim të informuar në zgjedhjen e numrave tuaj.

Faqja jonë e internetit ofron informacione të gjera mbi lotarinë EuroMillions, duke përfshirë këshilla se si të rritet shanset e fitimit. Zbuloni botën e statistikave të EuroMillions dhe përdorni këto të dhëna për një kuptim më të thellë të lotarisë.

Verifikuesi i Rezultateve të EuroMillions

Në kërkim të rezultateve më të fundit të EuroMillions? Verifikuesi i Rezultateve të EuroMillions ju ofron një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë për të qenë në dijeni të numrave fitues aktualë. Me shërbimin tonë, ju jeni gjithmonë të informuar dhe mësoni menjëherë nëse jeni ndër fituesit e lumtur.

Pse është kaq praktik Verifikuesi i Rezultateve të EuroMillions? Falë faqes sonë të internetit, ju mund të luani lotarinë online dhe të njoftoheni automatikisht për fitimet dhe rezultatet më të fundit. Kjo ju kursen kohë dhe siguron që të mos humbni asnjë mundësi fitimi.

Statistikat dhe Numrat në Qendër të Vëmendjes: Jo vetëm numrat aktualë fitues janë të rëndësishëm, por edhe statistikat prapa tyre. Platforma jonë ofron informacione të plota mbi probabilitetet e fitimit dhe rezultatet e mëparshme të tërheqjeve, të cilat mund t’ju ndihmojnë të bëni vendime të informuara për parashikimet tuaja të ardhshme.

Për të gjithë të interesuarit: Qoftë lojtarë të rregullt apo ata që luajnë rastësisht, Verifikuesi i Rezultateve të EuroMillions është i aksesueshëm dhe i lehtë për t’u përdorur nga të gjithë. Mësoni si të shfrytëzoni më mirë lotarinë dhe merrni këshilla të dobishme rreth EuroMillions.

Qëllimi ynë është të ju ofrojmë një burim të besueshëm dhe të qëndrueshëm për të gjitha pyetjet tuaja rreth EuroMillions. Provoni Verifikuesin e Rezultateve të EuroMillions sot dhe mbeteni gjithmonë të informuar!

4 Këshilla për të Rritur Shanset e Fitimit në EuroMillions

Këshillat EuroMillions për fitore më të mëdhaJu pëlqen të luani EuroMillions dhe ëndërroni për një fitim të madh? Ja disa mendime strategjike që mund të përmirësojnë shanset tuaja për shanse më të larta të fitimit në EuroMillions. EuroMillions, si një nga lotaritë më të popullarizuara në Evropë, ofron mundësinë për të fituar shuma të mëdha me bastet e vogla. Por si mund të rrisni shanset tuaja të fitimit në EuroMillions?

  1. Shmangni numrat që zgjidhen shpesh: Shumë lojtarë kanë tendencën të zgjedhin datëlindjet dhe përvjetorët si numra me fat. Kjo çon në zgjedhjen më të shpeshtë të numrave nën 31. Duke zgjedhur numra mbi 31, ju mund të zvogëloni gjasat që të ndani fitimin me të tjerët.
  2. Shmangni rreshtimet grafike dhe gjeometrike të numrave: Disa lojtarë shënojnë numra në modele në biletën e lojës. Ky qasje është e përhapur dhe mund të çojë në ndarjen e fitimit tuaj me shumë të tjerë në rast fitimi.
  3. Luani kur jackpotet janë më të ulëta: Ndërsa jackpotet e mëdha janë tërheqëse, ato gjithashtu tërheqin një numër më të madh të lojtarëve. Jackpotet më të vogla shpesh injorohen, duke rritur shanset tuaja për të fituar.
  4. Zgjidhni numra në skajet: Numrat në skajet shpesh injorohen. Duke i zgjedhur ato, ju mund të rrisni shanset tuaja më të larta të fitimit në EuroMillions, pasi është më pak e mundur që të ndani fitimin tuaj me një numër të madh të lojtarëve.

Për të përmbyllur, në EuroMillions nuk ka garanci për fitim, por përmes zgjedhjes së mençur dhe të menduar të numrave, ju mund të përmirësoni shanset tuaja për një fitim më të lartë. Provoni këto këshilla dhe ndoshta ju do të jeni fituesi i ardhshëm me fat në EuroMillions.

OK