Eurojackpot

Luaj Eurojackpot Online

73 000 000 €
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Choose the type of ticket
Shuma:

Luaj EuroJackpot

Luaj EuroJackpot onlineLuaj EuroJackpot është një mënyrë emocionuese për të sfiduar fatin në lotari. EuroJackpot, një lotari me pjesëmarrje në të gjithë Evropën, ofron mundësi për fitime të mëdha. Çdo të martë dhe të premte, pjesëmarrës nga disa vende presin me padurim tërheqjet, ku bëhet fjalë për të parashikuar saktë pesë numra nga 1 deri në 50 dhe dy numra shtesë Euro nga 1 deri në 12. Veçantia e EuroJackpot qëndron në shumat e mëdha të fitimeve dhe shanset më të mira për të fituar në krahasim me shumë lotari të tjera.

LotoKing, si një ofrues online për lotari, ju mundëson të merrni pjesë me rehati nga shtëpia. Përdorimi i thjeshtë i faqes së internetit dhe paraqitja transparente e rregullave të lojës bën që edhe lojtarët rastësorë të kenë mundësinë të provojnë fatin e tyre. Jackpoti minimal është gjithmonë 10 milionë euro dhe mund të rritet deri në 120 milionë euro, e cila e bën pjesëmarrjen jashtëzakonisht tërheqëse.

Me EuroJackpot, keni mundësinë të bëheni pjesë e një komuniteti të madh lojtarësh dhe ndoshta së shpejti të bashkoheni me rrethin e fituesve me fat.

Numrat dhe kuotat e fitimeve aktuale mund të shihen online këtu: Numrat dhe kuotat e fitimeve në EuroJackpot

Si të luani EuroJackpot në internet?

Luaj dhe fito EuroJackpot onlinePo pyesni veten se si të luani EuroJackpot online? LotoKing ju ofron një platformë përdorueshmire, ku mund të merrni pjesë lehtësisht në EuroJackpot. Ndërmerrni këto hapa të thjeshtë për të provuar fatin tuaj:

  1. Regjistrohuni në LotoKing: Hapi i parë është krijimi i një llogarie në faqen e internetit të LotoKing. Ky proces është i shpejtë, i thjeshtë dhe kërkon vetëm informacione bazë personale.
  2. Zgjidhni EuroJackpot: Në platformën e LotoKing, do të gjeni një gamë të lojërave të lotarisë. Këtu zgjidhni EuroJackpot.
  3. Konfirmoni pjesëmarrjen: Kontrolloni biletën tuaj të bastit dhe konfirmoni bastin tuaj. Mund të zgjidhni edhe nëse dëshironi të merrni pjesë në disa tërheqje të njëpasnjëshme.
  4. Paguhuni me siguri: Zgjidhni një nga metodat e sigurta të pagesës për të paguar bastin tuaj.
  5. Pritni për tërheqjen: Pas tërheqjes së numrave fitues, ata do të publikohen në LotoKing. Nëse fitoni, do të njoftoheni automatikisht.

luash EuroJackpot online me LotoKing është jo vetëm i përshtatshëm, por edhe i sigurt dhe transparent. Mbani mend gjithmonë që loja përgjegjëse është e rëndësishme. Vendosni kufij dhe luani vetëm atë që mund të përballohet. Gëzoni emocionin dhe shansin për fitime të mëdha me LotoKing, kudo që jeni.

EuroJackpot në Shqipëri

Në Shqipëri, EuroJackpot ofron një mundësi emocionuese për ata që luajnë lotari për të fituar shuma të mëdha. Falë platformave moderne në internet, tani të gjithë ata që kanë luajtur ndonjëherë lotari, mund të marrin pjesë me rehati nga shtëpia e tyre. Pika kryesore këtu është: Biletat e basteve blihen fizikisht dhe në mënyrë të sigurtë përmes procedurës së besimit, e cila mundëson pjesëmarrje pa rrezik.

Kjo metodë garanton që çdo lojtar, pavarësisht nga vendndodhja e tij, të mund të marrë pjesë në EuroJackpot. Me digjitalizimin e procesit, prania fizike në një pikë pranuese bëhet e panevojshme. Kjo do të thotë se çdokush që ka interes, mund të marrë pjesë në EuroJackpot në Shqipëri pa shtesë shtesë.

Procesi është transparent dhe i sigurt, kështu që të gjithë pjesëmarrësit kanë sigurinë që kontributet e tyre në lojë menaxhohen në mënyrë të rregullt. Kjo ofron një nivel të ri të rehatisë dhe sigurisë për lojtarët e lotarisë në Shqipëri, të interesuar në EuroJackpot.

A është ligjore të luash EuroJackpot në Shqipëri?

Pyetja nëse është ligjore të luash EuroJackpot në Shqipëri ka rëndësi të veçantë për lojtarët online. Përgjigja është pozitive: Po, të luash EuroJackpot online është krejtësisht ligjore. Kjo vjen si rezultat i faktit se, edhe pse biletat hidhen online, ato blihen fizikisht. Ky rregullim u mundëson lojtarëve, pavarësisht nga vendndodhja e tyre në botë, të marrin pjesë në mënyrë ligjore në EuroJackpot. Ofruesit online si LotoKing kujdesen me rigorozitet që blerja fizike e biletave të lotarisë të përmbushë të gjitha kërkesat ligjore. Kjo siguron ligjshmërinë e lojës online dhe u ofron lojtarëve mundësinë të marrin pjesë në mënyrë të sigurt dhe të rehatshme në EuroJackpot.

Jackpoti më i lartë në EuroJackpot 120 Milionë Euro

Jackpoti më i lartë që është ndarë ndonjëherë në EuroJackpot arriti në një shifër mbresëlënëse prej 120 milionë eurosh dhe përbën një pikë referimi në historinë e lotarive europiane. Ky shumë e jashtëzakonshme e fitimit ka zgjuar interesin e madh dhe shpresën për një ndryshim jetësor te shumë lojtarë të lotos. EuroJackpot, i njohur për xhekpotet e tij tërheqëse, ka shënuar më parë fitime në shifra po aq të larta.

Përveç rekordit të jackpotit prej 120 milionë euro, ka pasur shumë raste të tjera kur shumat e jackpotit kanë kaluar shifrën e 90 milionë eurove. Këto shuma të larta të fitimeve tërheqin rregullisht një numër të madh pjesëmarrësish nga vende të ndryshme europiane. Ëndrra për të u bërë milioner brenda natës bashkon komunitetin e lojtarëve të lotos.

EuroJackpot njihet për shanset e tij të drejta të fitimit dhe tërheqjen transparente të numrave fitues. Kjo e bën atë një lojë të preferuar mes atyre që dëshirojnë të provojnë fatin e tyre në botën e lotarive. Ndërsa shuma e lartë e jackpotit shpesh është në qendër të vëmendjes, EuroJackpot ofron gjithashtu shumë klasa të tjera fitimi, të cilat sigurojnë emocion dhe interes të vazhdueshëm.

Rregullat e lojës EuroJackpot

EuroJackpot është një ndër lotaritë më të popullarizuara në Europë dhe çdo javë tërheq shumë pjesëmarrës. Rregulla të qarta dhe të kuptueshme janë thelbësore për këdo që dëshiron të provojë fatin e tij. Në këtë përmbledhje do të mësoni gjithçka të rëndësishme rreth rregullave të lojës EuroJackpot. Fillimisht, zgjidhni pesë numra kryesorë nga një gamë prej 1 deri në 50 dhe dy numra shtesë Euro nga një gamë prej 1 deri në 12. Për të fituar çmimin kryesor, të gjitha shtatë numrat duhet të përputhen me numrat e tërhequr. Tërheqja e EuroJackpot bëhet çdo të premte mbrëma në Helsinki, Finlandë. Ja pikat kryesore për t’u konsideruar:

  1. Zgjedhja e numrave: Zgjidhni pesë numra kryesorë (1-50) dhe dy numra Euro (1-12).
  2. Tërheqja: Tërheqjet zhvillohen çdo të premte.
  3. Klasat e fitimit: Ka gjithsej 12 klasa fitimi, të bazuar në numrin e numrave të zgjedhur saktë.
  4. Jackpoti minimal: Jackpoti fillon nga 10 milionë euro.
  5. Kufiri maksimal i Jackpotit: Jackpoti është i kufizuar në një maksimum prej 120 milionë euro.

Është e rëndësishme të theksohet se shanset e fitimit ndryshojnë dhe mund të humbet basti. Çdo lojtar duhet të luajë përgjegjshëm dhe të jetë i vetëdijshëm për kushtet e pjesëmarrjes. Me këto baza, jeni të përgatitur mirë për të marrë pjesë në EuroJackpot. Urojmë fat!

Shanset e Fitimit në EuroJackpot

Barazimet dhe rezultatet e EuroJackpotShanset e fitimit në EuroJackpot janë në qendër të interesit të shumë lojtarëve të lotos, të cilët kërkojnë mënyra të emocionuese për të provuar fatin e tyre. Ky lojë fati, e popullarizuar në shumë vende europiane, ofron mundësi tërheqëse për fitime dhe kuota që e dallojnë atë nga lotaritë e tjera.

Gjasat për të fituar në EuroJackpot ndryshojnë në varësi të numrit të numrave të luajtur dhe të numrave shtesë të zgjedhur. Përgjithësisht, probabiliteti për të fituar çmimin kryesor është rreth 1 në 140 milion. Ky raport mund të duket i lartë në shikim të parë, por në krahasim me lotaritë e tjera të mëdha, është konkurrues.

Veçantia e EuroJackpot qëndron në faktin se shanset për të fituar në klasat më të ulëta të fitimit janë shumë më të mira. Për shembull, lojtarët kanë një shans prej 1 në 35 për të fituar një shumë më të vogël. Këto frekuencë relative bëjnë që pjesëmarrja në EuroJackpot të jetë tërheqëse jo vetëm për shpresën e madhe të fitimit të jackpotit, por edhe për fitimet më të vogla por më të shpeshta.

Gjithashtu, është e rëndësishme të kuptohet se kuotat e fitimeve janë variabël dhe varen nga numri i fituesve në çdo klasë si dhe nga pjesëmarrja totale e lojës. Kjo do të thotë se me pjesëmarrje të lartë dhe pak fitues në rangjet e larta, shpërblimet për klasat e fitimeve më të ulëta mund të rriten.

Për të përmbyllur, shanset e fitimit në EuroJackpot ofrojnë si emocionin e garës për çmimin kryesor, ashtu edhe perspektiva më realiste për fitime më të vogla. Kjo e bën atë një opsion interesant për ata që shijojnë lojërat e lotarisë dhe dëshirojnë të vlerësojnë shanset e tyre për fitim.

Luaj dhe Fitoni në EuroJackpot

Nëse dëshironi të luani EuroJackpot online nga Shqipëria, duhet të zgjidhni pesë numra nga 1 deri në 50 në fushën e lartë të numrave (5 nga 50) në biletën tuaj. Më poshtë ndodhet një fushë tjetër loje, ku zgjidhen dy numra shtesë (Eurozahlen) nga 1 deri në 12. Ju mund të plotësoni deri në nëntë fusha loje (bileta) dhe të provoni fatin tuaj. Pas plotësimit, mund të specifikoni kohëzgjatjen e pjesëmarrjes në tërheqjet. Kohëzgjatja maksimale është pesë javë tërheqjesh.

Në EuroJackpot gjithashtu ekziston funksioni “QuickTipp”. Këtu, të gjitha fushat e lojës plotësohen automatikisht me një generator rastësish. Mund të specifikoni disa numra fati përpara. Numrat e munguar të lotos plotësohen me generatorin rastësish.

Me opsionin “Dauer-Tipp”, ju mund të merrni pjesë në të gjitha tërheqjet. Fitimet shpërndahen automatikisht në llogarinë tuaj të lojës.

Në EuroJackpot të 6 janarit të këtij viti, ishin më shumë se 40 milionë euro në jackpot. Dy persona me pesë numra të saktë plus një Eurozahl morën 878,345 €. Ata me pesë numra të saktë pa Eurozahl fituan 141,527 €. Kombinime të tjera fituese përfshijnë katër të saktë dhe dy Eurozahlen, katër të saktë dhe një Eurozahl, katër të saktë pa asnjë Eurozahl, tre të saktë dhe dy Eurozahlen, tre të saktë dhe një Eurozahl, etj.

Fakte mbi EuroJackpot

Fakte EuroJackpot onlineEuroJackpot u themelua në fillim të vitit 2012. Vendet themeluese ishin Gjermania, Danimarka, Finlanda, Sllovenia, Ishujt Faroe, Groenlanda, Estonia dhe Holanda. Në vitet e mëvonshme, u bashkuan edhe shtete të tjera të BE-së si Spanja, Çekia, Hungaria, Islanda, Suedia, Polonia, Norvegjia, Sllovakia, Kroacia dhe Italia. Tërheqja e parë e EuroJackpot u zhvillua në Helsinki. Në maj të vitit 2012, u shpall fituesi i parë i EuroJackpot, i cili ishte nga Gjermania dhe fitoi mbi 19 milionë euro.

Pas anëtarësimit të vendeve të tjera në vitin 2014, u vendos një kufi maksimal për jackpotin në 90 milionë euro. Në verën e vitit 2015, u arritën 90 milionë euro, të cilat u tërhoqën dhe u shpërndanë në fillim të majit. Një vit më vonë, EuroJackpot u fitua sërish nga një lojtar nga Gjermania.

Në fillim të vitit 2017, jackpoti prej 90 milionë eurosh u fitua nga pesë lojtarë. Shuma u nda ndërmjet këtyre pesë lojtarëve. Fituesit ishin nga Holanda, Danimarka dhe Gjermania.

Me rastin e 10-vjetorit të themelimit, u shtua një tjetër tërheqje të martën, përveç asaj të premtes. Që nga ajo kohë, lojtarët kanë mundësinë të luajnë EuroJackpot dy herë në javë. Me shtimin e tërheqjes së martës, u rrit kufiri maksimal në 120 milionë euro. Në verën e vitit 2022, një lojtar arriti të fitojë jackpotin. Fituesi ishte nga Danimarka.

OK