Lotari Online

Ne ju japim mundësinë të luani lotaritë më të famshme në botë: Powerball, Mega Millions, Eurojackpot dhe të tjera.
Të luash loto online është e thjeshtë – thjesht zgjidhni numrat që besoni se ju sjellin fat dhe merrni biletën tuaj. Më pas, prisni shortin dhe krahasoni numrat e biletës suaj me numrat e rënë në short. Nëse përputhen – keni fituar!

Shteti Lotaria Shorti Vargu i Hamendjeve Mundësitë për të Fituar Jackpot-i i Llogaritur  
Spain El Gordo Shorti i Ardhshëm: 19 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/54 Mundësitë për të Fituar: 1 në 6,16 Jackpot-i i Llogaritur: 14 300 000,00 € Informacion Luaj
Germany Lotto 6aus49 Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 31 Jackpot-i i Llogaritur: 4 000 000,00 € Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/59 Mundësitë për të Fituar: 1 në 9,27 Jackpot-i i Llogaritur: 4 000 000,00 £ Informacion Luaj
France French Lotto Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/49 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 5,99 Jackpot-i i Llogaritur: 7 000 000,00 € Informacion Luaj
SHBA Poëerball Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/69 + 1/26 Mundësitë për të Fituar: 1 në 24,87 Jackpot-i i Llogaritur: 77 000 000,00 US$ Informacion Luaj
Spain EuroDreams Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/40 + 1/5 Mundësitë për të Fituar: 1 në 4,66 Jackpot-i i Llogaritur: 7 200 000,00 € Informacion Luaj
Latvia Keno Letoneze Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 62 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 600 000,00 € Informacion Luaj
Europë Eurojackpot Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 26,39 Jackpot-i i Llogaritur: 73 000 000,00 € Informacion Luaj
Itali SuperEnalotto Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/90 Mundësitë për të Fituar: 1 në 20,58 Jackpot-i i Llogaritur: 23 200 000,00 € Informacion Luaj
France Keno Franceze Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 2 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 € Informacion Luaj
Hungary Keno Hungarez Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 7 500 000,00 € Informacion Luaj
Europë EuroMillions Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,98 Jackpot-i i Llogaritur: 26 000 000,00 € Informacion Luaj
Finland Keno Finlandeze Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 2 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 € Informacion Luaj
SHBA Mega Millions Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/70 + 1/25 Mundësitë për të Fituar: 1 në 24,12 Jackpot-i i Llogaritur: 421 000 000,00 US$ Informacion Luaj
Greece Keno Greke Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 12 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 € Informacion Luaj
Czechia Keno Çeke Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 2 – 7 / 60 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 50 000,00 € Informacion Luaj
Slovakia Keno Sllovake Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 7 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 7 200,00 € Informacion Luaj
Poloni Keno Polake Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 500 000,00 US$ Informacion Luaj
World GG World Keno Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 US$ Informacion Luaj

Informacion për lotaritë

Ne përpiqemi për të krijuar eksperiencën më të mirë të të luajturit loto. Kjo është arsyeja që e publikojmë të gjithë informacionin për secilën lotari. Ju mund të gjeni rregullat e lojës, informacion për jackpot-in, çmimet, gjasat e fitores, këshilla dhe shumë më tepër. Ne jemi vetë fansa lotoje, kështu që e dimë se çfarë i duhet një fansi lotoje për të bërë qejf!

Si të luani loto online

Të luash loto online është e thjeshtë dhe argëtuese. Thjesht regjistrohuni në një llogari falas dhe zgjidhni një lotari që ju përshtatet më shumë. Ne ofrojmë bileta lotarie nga e gjithë bota, zgjidhni një ose luani shumë prej tyre! Është koha të zgjithni numrat e fatit – plotësoni biletën me numrat që keni zgjedhur vetë ose besojini fatit të verbër, duke përdorur veglën zgjedhje-e-shpejtë e cila do t’i zgjedhë në mënyrë rastësore numrat për ju.

Biletat që blini mund t’i gjeni në llogarinë tuaj të përdoruesit në çdo kohë. Duhet t’i kontrolloni menjëherë pas shortit, atëherë kur publikohen rezultatet në faqen tonë. Nëse numrat që keni zgjedhur përputhen me ata që kanë rënë në short – keni fituar!

Ne ju nxisim të kontrolloni informacionin rreth lotarive, të publikuar në faqen tonë. Aty do të gjeni disa fakte interesante për lotaritë që ne ofrojmë, si dhe këshilla për të rritur shanset tuaja të fitores.

OK