Rezultatet e Eurojackpot

1
2
29
36
48
1
11
Jackpot-i i llogaritur: 63 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 2
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   4 Pagesa për fitues:   567 073,40 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   7 Pagesa për fitues:   182 744,50 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 2
Fituesit:   21 Pagesa për fitues:   10 047,80 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   572 Pagesa për fitues:   461,10 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 2
Fituesit:   1 350 Pagesa për fitues:   214,90 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   1 532 Pagesa për fitues:   137,70 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 2
Fituesit:   18 731 Pagesa për fitues:   35,90 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   29 215 Pagesa për fitues:   25,70 €
Çmimi #10 X Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   75 534 Pagesa për fitues:   18,80 €
Çmimi #11 XI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   102 705 Pagesa për fitues:   17,30 €
Çmimi #12 XII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   437 100 Pagesa për fitues:   12,20 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   666 771 :   14 476 053,60 €

Rezultatet e EuroJackpot

Rezultatet e EuroJackpotJeni në kërkim të rezultateve më të reja të EuroJackpot? Këtu do të gjeni informacion të plotë rreth rezultateve aktuale të tërheqjes, që priten me padurim çdo javë. Nëse merrni pjesë rregullisht në këtë lotari të emocionueshme, është e rëndësishme të jeni gjithmonë të informuar për rezultatet më të reja të EuroJackpot.

Tërheqja e EuroJackpot zhvillohet çdo të premte mbrëma, dhe rezultatet publikohen pak pas kësaj. Falë faqes sonë në internet, mund të kontrolloni lehtë dhe shpejt numrat aktualë. Ne ofrojmë një paraqitje të besueshme dhe të shpejtë të rezultateve të EuroJackpot, kështu që kurrë mos të humbisni një tërheqje.

Si bëhet tërheqja e EuroJackpot? Numrat hidhen në Helsinki, Finlandë, dhe përbëhen nga 5 numra kryesore dhe 2 Euro-numra. Tërheqja zyrtare garanton ndershmëri dhe transparencë në çdo hap.

Një informacion tjetër i rëndësishëm për të gjithë pjesëmarrësit: Zakonisht keni 90 ditë kohë për të kërkuar fitimin tuaj. Megjithatë, nëse keni bërë bastin tuaj përmes ofruesit tonë online, nuk keni për çfarë të shqetësoheni. Fitimet regjistrohen automatikisht dhe ju akreditohen. Kjo është një avantazh i madh në krahasim me lojën tradicionale të lotarisë, ku lehtë mund të humbni pasqyrën.

Përveç rezultateve të EuroJackpot, ne ofrojmë gjithashtu informacion të detajuar mbi kuotat e fitimeve. Këto kuota tregojnë se si ndahen fitimet në klasat e ndryshme të fituesve. Të gjitha detajet për tërheqjet, përfshirë numrat e fituesve dhe kuotat, azhurnohen rregullisht dhe me kohë në faqen tonë të internetit.

Qëllimi ynë është të ju ofrojmë një burim të besueshëm për rezultatet e EuroJackpot. Ne kuptojmë sa e rëndësishme është për ju të merrni informacion aktual dhe të saktë. Prandaj, ne jemi gjithmonë të përkushtuar të ju ofrojmë rezultatet më të reja në mënyrë të shpejtë dhe të qartë.

Këtu mund të luani EuroJackpot online

Statistikat e EuroJackpot

Statistikat e EuroJackpot
Magjia e EuroJackpot qëndron në paparashikueshmërinë e tij. Faqja jonë ju ofron statistika të gjera të EuroJackpot, që japin një pasqyrë unike në botën e kësaj lotarie emocionuese. Veçanërisht interesante janë rezultatet e EuroJackpot dhe frekuenca e caktuar e numrave fitues.

Që nga fillimi i EuroJackpot, disa numra kanë dalë në pah për shkak të frekuencës së tyre të lartë. Këto numra mund të ju frymëzojnë për zgjedhjen tuaj të ardhshme të numrave. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohet se rezultatet e mëparshme të EuroJackpot nuk kanë fuqi parashikuese për tërheqjet e ardhshme. Çdo tërheqje është unike dhe gjasat për çdo numër mbeten të njëjta.

5 numrat më të zakonshëm të EuroJackpot:

Rendi Numri Frekuenca Percentuale
1 49 12,24%
2 20 11,67%
3 34 11,53%
4 15 11,39%
5 9 10,83%

Kjo statistikë e EuroJackpot ilustron cilat numra janë tërhequr më së shpeshti në të kaluarën. Kujtoni se edhe pse këto statistika janë interesante, ato nuk ofrojnë garanci për fitime në të ardhmen. Fati personal dhe zgjedhja individuale e numrave janë në fund të fundit faktorët vendimtarë.

Faqja jonë ofron jo vetëm informacion mbi rezultatet e EuroJackpot, por edhe këshilla të vlefshme dhe strategji për të pasuruar përvojën e lojës. Vizitoni-ni rregullisht për përditësime aktuale dhe fakte interesante rreth EuroJackpot.

Kontrolluesi i Rezultateve të EuroJackpot

Mirësevini te Kontrolluesi i Rezultateve të EuroJackpot – partneri juaj i besueshëm për të mbajtur gjithmonë nën kontroll rezultatet më të fundit të EuroJackpot. Faqja jonë e internetit e bën të lehtë për ju të qëndroni të informuar për numrat fitues të EuroJackpot. Po pyesni pse Kontrolluesi i Rezultateve të EuroJackpot është kaq praktik? Ja arsyet:

  1. Njoftime Automatike: Sa herë që rezultatet e EuroJackpot publikohen, ju merrni automatikisht një njoftim. Kjo do të thotë se kurrë nuk do të humbisni shansin për të kontrolluar një fitim të mundshëm.
  2. Qasje në Statistika: Përveç numrave aktualë, ne ofrojmë statistika të detajuara për tërheqjet e kaluara. Këto të dhëna mund t’ju ndihmojnë të bëni zgjedhje të informuara për bastet tuaja të ardhshme.
  3. Thjeshtësi dhe Rehati: Me Kontrolluesin e Rezultateve të EuroJackpot, kontrollimi i numrave tuaj është më i lehtë se kurrë. S’ka më pritje për emisionin e radhës lajmesh ose kërkime në faqe të ndryshme interneti.

Qëllimi ynë është të ju ofrojmë një platformë të përdorshme dhe informative që ju ndihmon të përjetoni pasionin tuaj për lotarinë. Pavarësisht nëse luani rregullisht apo thjesht provoni fatin nga koha në kohë – Kontrolluesi i Rezultateve të EuroJackpot është çelësi juaj për një pasqyrë të rehatshme të të gjithë informacioneve relevante të lotarisë.

4 Këshilla për të Rritur Gjasat e Fitimit në EuroJackpot

Këshillat për fitore më të mëdha në EuroJackpotJeni të interesuar për EuroJackpot dhe doni të dini si të rrisni gjasat e fitimit? Ja disa udhëzime të dobishme që mund t’ju ndihmojnë të luani më inteligjent dhe të përmirësoni shanset tuaja për fitime më të larta në EuroJackpot.

  1. Shmangia e numrave të zgjedhur shpesh: Shumë lojtarë kanë tendencën të zgjedhin datat e lindjes si numra fati. Kjo do të thotë se numrat nën 31 zgjidhen më shpesh. Duke zgjedhur numra mbi 31, mund të ulni mundësinë e ndarjes së fitimit me të tjerët.
  2. Mos përdorimi i modeleve grafike dhe gjeometrike për të dhënë bast: Disa lojtarë mbështeten në modele, si linjat e drejta ose diagonalet në biletën e lojës. Këto modele janë shpesh tejet të popullarizuara, që bën ndarjen e fitimit më të mundshme. Zgjidhni numrat tuaj në mënyrë të rastësishme në vend të kësaj.
  3. Luajtja me xhekpot më të ulët: Edhe pse është joshëse të luash për xhekpot të lartë, konkurrenca është më e madhe në këto raste. Me xhekpot më të ulët luajnë më pak njerëz, gjë që mund të rrisë gjasat tuaja të fitimit.
  4. Zgjedhja e numrave anësorë: Shumë lojtarë shmangin numrat anësorë në biletën e lojës. Duke zgjedhur këto numra, mund të rrisni shanset tuaja për të fituar një çmim unik.

Duke marrë parasysh këto këshilla, mund të përmirësoni strategjikisht gjasat tuaja të fitimit në EuroJackpot. Kujtoni që loja e fatit duhet të praktikohet me përgjegjësi dhe që rastësia luan një rol të madh. Paç fat!

OK